Badstumestere

Vi har fem flinke badstumestere som jobber hos oss! Alle har livredningskurs.

 

Våre badstumestere er hjelpsomme og har alltid et smil på lur. De kan MASSE om badstue, så spør gjerne! Tre av våre badstumestere er også med i styret.  

Badstumester

Aslak Paus (sjefsbadstumester) har jobbet hos oss siden starten i 2016, og er drivandes dyktig! Når han ikke er på jobb finner du han padlende, syklende eller dykkende i / på / rundt Oslofjorden. 

Badstumester

Rune Reite. Det finnes ikke en ting badstumester Rune ikke kan snekre eller fikse. Ikke så rart når han ved siden av badstumesterjobben utdanner seg til møbelsnekker. Rune har også vært sløydlærer og aktiv svømmer. Tips: er du interessert i badstubygging, snakk med Rune.

Badstumester

Ellen Emmerentze Jervell møter du på dropin torsdagmorgen (vår mest populære dropin). Alltid blid og klar for en prat, også på tysk, fransk og engelsk. Ellen har jobbet som journalist i Wall Street Journal, og er dessuten forfatter publisert på Gyldendal. Og yogaentusiast. 

Badstumeste

Sveinung Marstrander er en skikkelig handyperson med mye teknisk kompetanse. Han har også peiling på båt. Badstumester Sveinung har ansvaret for vannmålingene våre. Når han ikke er på jobb, møter du han på ski i marka. 

Tobias Lunde

Tobias Lunde. Er du en morgenfugl møter du badstumester Tobias Lunde. Han jobber på dropin søndagmorgen kl. 8-10. Tobias er fotballtrener og generellt sporty!