Du kan kombinere ditt besøk hos oss med kajakk ned Akerselva, cruise på fjorden, aufguss eller rotur i en ekte Færing. Les mer under. 

CA9A7921.jpg
Kajakk & Sauna

En perfekt kombo! Vi samarbeider med Mad Goats Kajakk, som blant annet har turer ned Akerselva fra Vulkan, hvor endestoppet er  badstuene. 

Kontakt oss på: kontaktsbha@gmail.com for en god pris på badstue sammen med kajakk.

 

Det er også mulig å ta turen slik at det passer med dropin i badstua. Da betaler du 100,- for dropin. 

Kajakkturen bestiller du direkte av MadGoats her. 

Cruise og sauna

Oppdag Oslofjorden med den elektriske båten til Brim Explorer. Brim har ulike cruise som du kan bli med på, f.eks Brunch-cruise på lørdager og familie-cruise på søndager. 

Søndagscruiset passer perfekt med dropin hos oss (dropin kl. 07-19). kom enten på dropin før eller etter cruise. 

 

Du får 50% rabatt på dropin hvis du har vært med/skal være med på et Brim-cruise samme dag, samt 10% rabatt på Brim-cruiset. Les mer om Brim og utfluktene her. 

Skal du på et annet Brim-event, og du ønsker å kombinere det med sauna kan vi gi den en bra pris. Ta kontakt på: kontaktsbha@gmail.com for info.  

Skjermbilde 2020-07-02 kl. 10.21.50.png
66C41858-FDD7-4D38-BDAA-220FC81E4A0E.jpg
Robåt & Sauna

Vi samarbeider med Åretak og Akerselva Trebåtforening, som har tradisjonsrike Færinger i Bjørvika. Lån din egen båt og dra på utfluk, eller lån robåt med guide. Sauna tar du før eller etter roturen. Dette er en autentisk og unik opplevelse. Perfekt for teambuilding etc. 

Ta kontakt for mer info og et tilbud: kontaktsbha@gmail.com 

Aufguss

Har du først testet Aufguss en gang blir du hekta. Aufguss tar badstuopplevelsen til nye høyder. Aufguss ledes av en instruktør, som vifter varmen rundt i rommet, og bruker dufter og musikk for å skape stemning. 

 

Aufguss har på kort tid blitt veldig populært. Ta kontakt på: kontaktsbha@gmail.com hvis du ønsker en aufguss-instruktør på hele eller deler av tiden på din booking.

CA9A9719.jpg