Skarven 2 timer privat badstue

SAS_-_EA_-_Sørenga_-_01107_edited.jpg

 

Måken 2-timer privat badstue

Måken er den originale badstuflåten i Oslo, med masse sjarm. Har du først prøvd Måken kommer du garantert igjen. En badstue for kjennere! Privat badstue i Måken 2 timer for opptil 12 personer koster 1000,- 

1. Finn ledig tidspunkt i kalenderen vår og bestill ønsket tidspunkt*. Mottaker kan selv endre tidspunkt opptil 48 timer før tiden som er booket. Booking & kalender. 

 

2. Valgfritt. Skriv ut vårt gavekort. Du kan selvfølgelig velge å bruke ditt eget kort.

Gavekort for Måken skrives ut her. 

*Mottaker kan selv endre tid ved å sende en e-post til kontaktsbha@gmail.com. Må gjøres senest 48 timer før tiden som er booket. 

CA9A7953.jpg

Skarven er lekker! Nominert til Oslo Arkitekturpris 2019. I Skarven kommer du tett på elementene, og kan nyte fjorden gjennom store vinduer. Skarven tar opptil 16 personer og koster 1800,- for to timer. 

1. Finn ledig tidspunkt i kalenderen vår og bestill ønsket tidspunkt*. Mottaker kan selv endre tidspunkt opptil 48 timer før tiden som er booket. Kalender & booking.

2. Valgfritt. Skriv ut vårt gavekort. Du kan selvfølgelig velge å bruke ditt eget kort. 

Gavekort for Skarven skrives ut her.

*Mottaker kan selv endre tid ved å sende en e-post til kontaktsbha@gmail.com. Må gjøres senest 48 timer før tiden som er booket. 

Gavekort

Gi en gave som varmer! Vi har gavekort på dropin, privat booking i Måken, Skarven, Anda og Havørnen. Hvordan kjøper jeg dette? Følg instruksjonene under. 

IMG_2692.jpg

Dropin

Screenshot 2018-12-19 at 10.58.00.png

Dropin blir bare mer og mer populært. Det forstår vi godt! Det er god stemning og du møter hyggelige folk. Vi har dropin fra kl. 07-19 hver dag.

 

Vi har gavekort på 2 x dropin til 300,- 

 

Her kjøper du gavekort dropin

 

Sesongkort 1. januar -  1. april 2020

Vil du glede noen over en lengre periode anbefaler vi sesongkort. Det er gyldig fra og med 1. januar til 1. april 2020. Det koster 1000,- Personen som får det kan komme så ofte hun/han vil på dropin denne perioden. Vi har 10 faste tider i uka, morgen og ettermiddag. 

1. Søk opp Sørenga Badstuflåte på Vipps (kjøp og betal nr. 98855), og finn produktet "Sesongkort 1. januar - 1. april 2020." Betal 1000,- og merk betalingen med navnet til personen som får gaven samt med eposten til den som får gaven (vi kommer ikke til å sende epost, dette er kun til vårt register). 

Ønsker du å betale med kort? Da må du møte opp på dropin og betale til badstumester. Du får da en kvittering på epost. 

Kvitteringen på vipps eller epost er sesongkortet til personen som får gaven, så det må du sørge for at personen får før hun/han skal bruke det første gang. 

2. Valgfritt. Last ned og skriv ut vårt gavekort. Du kan selvfølgelig velge å bruke ditt eget kort. Gavekort for sesongkort lastes ned her